Extra

Extra aanbod Bitterzoet

Demonstratie Slow Coffee
Slow Coffee is terug van weggeweest. Er zijn zelfs koffietentjes die zich 100% op filterkoffie richten. En het mooie is: je kunt thuis heel makkelijk de lekkerste koffie zetten, zonder daar een dure machine voor aan te schaffen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw koffie thuis net zo lekker is als die van dat koffiezaakje in de stad? In deze 30 minuten durende demo laat Bitterzoet je de fijne kneepjes van het vak zien (en proeven uiteraard) aan de hand van verschillende zetmethodes: V60, Chemex en Aeropress. Deze demonstratie is geschikt voor groepjes van 4 tot 10 personen.

Workshop Slow Coffee
Deze workshop is vergelijkbaar met de demonstratie Slow Coffee, alleen ga je nu zelf actief aan de slag! Van het afwegen en malen van de bonen tot en met het opvangen van de laatste bittere druppels. Tussendoor is er veel ruimte voor achtergrondinformatie en het stellen van vragen. De workshop duur 1 tot 1,5 uur en is geschikt voor 6 – 12 personen.

Workshop frisse limonades
Vooral in de zomer is het genieten geblazen met een heerlijke, verfrissende, zelfgemaakte limonade.

Door gebruik te maken van vers fruit, smaakvolle kruiden en een aantal bijzondere ingrediënten, maak je in een handomdraai een heerlijke dorstlesser waar je geen genoeg van kunt krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos! We helpen je graag op weg.

In deze workshop voorzien we je van een aantal handvatten, en hopelijk een flinke dosis inspiratie om zelf te gaan experimenteren met bijzondere smaakcombinaties. Eerst maken we gezamenlijk een aantal limonades. Daarna is er ruimte om zelf te experimenteren met de overgebleven ingrediënten.

Deze workshop duurt 0,5 tot 1 uur, en is geschikt voor 6 tot 15 personen. Ook leuk voor (zomerse) kinderfeestjes!

Idee of verzoek?
Heb je zelf een idee of verzoek voor een demonstratie of workshop? Of wil je graag één van bovenstaande demonstraties of workshops boeken, maar duurt het te kort, te lang, of heb je een kleinere of grotere groep deelnemers? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Prijsopgave
Heb je interesse in één van bovenstaande workshops of demonstraties? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. Het makkelijkst is als je ons een mail stuurt, met daarin in ieder geval:

  • Welke workshop of demonstratie je zou willen boeken
  • Of het gaat om 1 demonstratie / workshop, of dat je er meerdere na elkaar wilt boeken
  • Om hoeveel deelnemers het gaat
  • Op welke locatie je de demonstratie / workshop door ons wilt laten geven
  • Op welke datum en op welk tijdstip je de demonstratie / workshop wilt boeken