Bitterzoet is gestopt!

We kijken terug op 3 hele mooie jaren waarin we op veel bijzondere, uiteenlopende plekken zijn geweest. Van popfestival tot schoolplein, en van sporthal tot landgoed. We hebben studenten, muziekliefhebbers, kinderen, sportfanaten, cultuursnuivers, mensen met héle dure auto’s, en nog veel meer mensen leren kennen en blij mogen maken met onze baksels en opschenksels. En daar werden wij dan weer blij van.

Waarom dan toch stoppen? Wij zijn Bitterzoet begonnen in een tijd waarin voor ons (bijna) geen leuk werk te vinden was. Bitterzoet was voor ons een manier om onze energie te kunnen richten op iets wat ons ook energie opleverde. Maar natuurlijk loopt altijd alles anders dan je denkt. Inmiddels hebben we allebei een leuke baan en freelancewerk, wat we niet willen opgeven om Bitterzoet voort te kunnen zetten. We hebben dit jaar geprobeerd Bitterzoet “erbij” te doen, doordeweeks onze vaste baan en freelancewerk, Bitterzoet in het weekend. Maar met de huidige ontwikkelingen op de “foodtruckmarkt”, blijkt dit helaas niet meer goed mogelijk. Iets met een overkill aan aanbod, in onze ogen te hoge prijzen voor een standplaats, en niet willen inleveren op kwaliteit.

Daar komen nog twee voor ons heel leuke dingen bij, die de druppels zijn. 1: wij verhuizen in december van Breda naar Eindhoven, en 2: in januari verwachten wij ons eerste kindje! Onze aandacht en energie zullen de komende tijd dan ook daarop gericht zijn. Zoals gezegd, we kijken terug op een hele leuke en leerzame tijd, met mooie ontmoetingen, waarin we hebben mogen samenwerken met mooie Nederlandse koffiebranderijen en lokale, kleinschalige leveranciers. We gaan deze periode afsluiten en kijken met veel plezier en gezonde spanning uit naar de tijd die komen gaat.

Bedankt aan al onze fans! Laat het even weten als je ECHT niet verder kunt leven zonder één van onze taarten, mail dan edwinwitte@live.nl.